Wat is het verband tussen straling en de ziekte van lyme?

Alle ziektes hebben te maken met een verzwakt immuunsysteem, ook de ziekte van lyme. Veel mensen hebben de ziekte van lyme, maar hebben er (nog) geen last van. Dit komt omdat hun immuunsysteem nog (redelijk) goed functioneert. De oplossing, je immuunsysteem versterken, is ingewikkelder dan je in eerste instantie zou denken. Dit komt omdat (lyme) patiënten vaak een verkeerde diagnose en/of een behandeling krijgen en bepaalde factoren vergeten aan te pakken.

In deze video geeft lymespecialist Patrik Beaumont een antwoord op onderstaande vragen.

 1. Wat is de ziekte van lyme?
 2. Waarom is het zo lastig om te herstellen van de ziekte van lyme?
 3. Wat is een betrouwbare manier om de ziekte van lyme vast te stellen en te behandelen?
 4. Wat is het verband tussen straling en de ziekte van lyme?
 5. Waarom zijn lymepatiënten vaak extra stralingsgevoelig?
 6. Welke rol speelt spininversie in het herstelproces?

Bewaren

Wist je dat:

 • Lyme besmettelijk is via o.a. speeksel, sperma, bloed(transfusies) en moedermelk;
 • Teken, luizen, vlooien, muggen, dazen en mogelijk andere insecten Lyme kunnen overdragen;
 • Veel mensen rondlopen met niet-gediagnosticeerde Lyme. Ook als je niet gebeten bent door een teek (of een rode kring hebt gehad), kun je Lyme hebben;
 • De ziekte van Lyme vaak wordt aangezien voor een burn-out;
 • De Borrelia-bacterie via trillingen het DNA van andere bacteriën, parasieten en virussen in het lijf van de gastheer kopieert en muteert, waardoor hij vaak niet terug te vinden is in regulier bloedonderzoek bij de huisarts of in het ziekenhuis;

Bewaren

Wat is de ziekte van lyme?

Wanneer je naar de Borrelia-bacterie kijkt, dan zie je een microscopisch klein, lang en kronkelig wormachtig beestje; een spirocheet. Je ziet dat het een beetje op een aardworm lijkt. Een aardworm heeft ringen. Een spirocheet heeft dat ook; de ringen heten segmenten. Alleen vertonen de Borrelia-spirocheten segmenten die je niet direct ziet omdat ze bedekt zijn door een dunne celwand. De Borrelia-spirocheet is sterk verwant aan de Syfilis-spirocheet. Daar lijkt hij erg op. Toch is de Borrelia-spirocheet anders. Het is een soort superbacterie die heel veel kan en ook nog eens erg slim is. Er zijn vele soorten Borrelia-spirocheten. De bekendste is de Borrelia Burgdorferi, genoemd naar de ontdekker ervan.

Het is een superdruk beestje dat zich al kronkelend snel voortbeweegt. De Borrelia houdt van lekker vet en sappig weefsel en woont het liefste in de lever, de hersenen en de myelinesschede, het vettige laagje om de zenuwbanen. Hij boort kleine gaatjes in het weefsel en zorgt voor kleine ontstekingen door het hele lichaam. Het beestje zit in de mond, de darmen, de blaas, in het bloed en de lymfe. Kortom, Borrelia-spirocheten kennen geen grenzen; ze kunnen overal in je lichaam zijn.

Bewaren

Immuunsysteem in de war

null

De antistoffen werken als een sleutel die in een slot past. Wanneer je bijvoorbeeld mazelen hebt gehad als kind, heeft je lichaam daar antistoffen tegen gemaakt. Als je dan opnieuw blootgesteld wordt aan mazelen, dan komen de oude, bekende en speciaal gemaakte antistoffen om dit op te ruimen. Omdat de spirocheet zich nu vermomd heeft, stuurt je immuunsysteem steeds de ‘verkeerde’ antistoffen om de indringers aan te pakken. De spirocheet kopieert bijvoorbeeld een latent in je lichaam aanwezig Epstein-Barr-virus (dat o.a. de ziekte van Pfeiffer veroorzaakt). Je immuunsysteem stuurt nu antistoffen tegen het Epstein-Barr-virus, omdat je afweer dat herkent. Eenmaal aangekomen passen deze antistoffen niet op het slot, want het is een vermomde Borrelia-spirocheet! Ondertussen zwemt de Borrelia-spirocheet ongedeerd en vrolijk verder.

Het immuunsysteem werkt overuren om misleidende gekopieerde bacteriën of virussen te bestrijden die er niet zijn. Dit vergt veel energie van het lichaam om dit aan te pakken. De Borrelia zorgt voor vele kleine ontstekingen in het lichaam en dit veroorzaakt kleine gaatjes in het aura-veld en maakt het beschermde aurisch veld broos. Iemand voelt zich snel geprikkeld en overgevoelig voor geluid, licht, drukte én straling. Doordat de elektronen van deze atomen een andere richting opdraaien en niet meer in staat zijn om zich te herstellen nadat het blootgesteld is aan elektromagnetische straling, verandert de ionisatie van atomen, dus ook van de cellen waardoor de cellen in plaats van negatief geladen te zijn, (dat afstotend werkt) positief geladen worden (dat aantrekkend werkt). Dit is de voornaamste reden waarom iemand met de ziekte van Lyme niet kan detoxen. Alle afvalstoffen blijven dan in de cel en kunnen niet worden afgevoerd. Daarom zijn naast bescherming van Wibronic ook de behandelingen met de Spininverter zo belangrijk.

Bewaren

Bewaren

Verkeerde diagnose na bloedonderzoek

null

Het feit dat de Borrelia in staat is om zich te vermommen, maakt dat reguliere bloedonderzoeken vaak een verkeerd beeld geven. Er wordt gekeken naar de antistoffen die het lichaam aanmaakt. Bij Lyme werkt dat dus niet. Hoe langer geleden je Lyme hebt opgelopen, des te meer vermommingen de Lyme kan ontwikkelen, des te moeilijker Lyme te vinden is in je bloed. Ook is het lastig de juiste diagnose te stellen aan de hand van bioresonantie of via een biotensor. Want het lichaam herkent ook niet dat het verstopt zit.

De enige goede manier om zeker te weten of je de ziekte van lyme hebt is via Levend Bloed Analyse.

Echt herstellen van de ziekte van lyme lukt pas als je geen spininversie meer hebt

Heel simpel gezegd, de spirocheet houdt van een linksdraaing van de elektronen in ons lichaam en dus van een spininversie. Zolang de elektronen in ons lichaam linksom draaien voelt de spirocheet zich heerlijk thuis in ons lichaam. De spininversie corrigeren en jezelf daar tegen beschermen is dus een must als je de ziekte van Lyme hebt. De meeste anti-straling producten zijn dan ook niet sterk genoeg om je ook tegen spininversie te beschermen.

Naast een goede bescherming met de producten van Wibronic heeft een lymepatiënt altijd meerdere behandelingen met de Spininverter nodig, hoe meer hoe beter. Je lichaam is door de Lyme namelijk zo in de war en nog niet sterk genoeg dat je ondanks een goede bescherming nog steeds te makkelijk een nieuwe spininversie oploopt. Door met behulp van lymespecialist Patrik Beaumont de Lyme aan te pakken, je immuunsysteem te versterken én de spininversie structureel buiten de deur te houden, ga je eindelijk herstellen. Tussen de vele videotestimonials op onze website vind je vele video’s van lymepatiënten die met behulp van Wibronic eindelijk wisten te herstellen van de ziekte van Lyme.