Ziekte van Lyme & straling

Komende cursussen

15 februari 2019
12:30 / 17:00

Cursus stralingsdeskundige Spininversie

Wibronic BV te Soest Cursussen

Datum: Vrijdag 15 februari 2019
Locatie: Wibronic B.V. te Soest
Tijdstip: 13.00 uur - 17.00 uur. Ontvangst vanaf 12.30 ...

Meer
12 april 2019
12:30 / 17:00

Cursus stralingsdeskundige Spininversie

Wibronic BV te Soest Cursussen

Datum: Vrijdag 12 april 2019
Locatie: Wibronic B.V. te Soest
Tijdstip: 13.00 uur - 17.00 uur. Ontvangst vanaf 12.30 ...

Meer
Meer

Wat is het verband tussen Lyme en Spininversie?

Wist je dat:

  • Lyme besmettelijk is via o.a. speeksel, sperma, bloed(transfusies) en moedermelk;
  • Teken, luizen, vlooien, muggen, dazen en mogelijk andere insecten Lyme kunnen overdragen;
  • Veel mensen rondlopen met niet-gediagnosticeerde Lyme. Ook als je niet gebeten bent door een teek (of een rode kring hebt gehad), kun je Lyme hebben;
  • De ziekte van Lyme vaak wordt aangezien voor een burn-out;
  • De Borrelia-bacterie via trillingen het DNA van andere bacteriën, parasieten en virussen in het lijf van de gastheer kopieert en muteert, waardoor hij vaak niet terug te vinden is in bloedonderzoek;
  • De volwassen Borrelia-bacterie gesegmenteerd is en uiteen valt in nieuwe segmenten zodra hij doodgaat, waarna deze segmenten uitgroeien tot nieuwe bacteriën;
  • Antibiotica, Samento, Kaardebol, Banderol en andere middelen (dus ook natuurlijke!) die bedoeld zijn om de bacterie en parasieten te doden, in veel gevallen juist averechts werken. Dit komt omdat de bacterie dan versneld uiteenvalt en zich vermenigvuldigt. Patiënten die op deze manier Lyme hebben bestreden ervaarden in het begin een opleving om vervolgens nog verder van huis te zijn.

Bewaren

Wat is de ziekte van lyme?

Wanneer je naar de Borrelia-bacterie kijkt, dan zie je een microscopisch klein, lang en kronkelig wormachtig beestje; een spirocheet. Je ziet dat het een beetje op een aardworm lijkt. Een aardworm heeft ringen. Een spirocheet heeft dat ook; de ringen heten segmenten. Alleen vertonen de Borrelia-spirocheten segmenten die je niet direct ziet omdat ze bedekt zijn door een dunne celwand. De Borrelia-spirocheet is sterk verwant aan de Syfilis-spirocheet. Daar lijkt hij erg op. Toch is de Borrelia-spirocheet anders. Het is een soort superbacterie die heel veel kan en ook nog eens erg slim is. Er zijn vele soorten Borrelia-spirocheten. De bekendste is de Borrelia Burgdorferi, genoemd naar de ontdekker ervan.

Het is een superdruk beestje dat zich al kronkelend snel voortbeweegt. De Borrelia houdt van lekker vet en sappig weefsel en woont het liefste in de lever, de hersenen en de myelinesschede, het vettige laagje om de zenuwbanen. Hij boort kleine gaatjes in het weefsel en zorgt voor kleine ontstekingen door het hele lichaam. Het beestje zit in de mond, de darmen, de blaas, in het bloed en de lymfe. Kortom, Borrelia-spirocheten kennen geen grenzen; ze kunnen overal in je lichaam zijn.

Bewaren

Waarom heb jij nog steeds last van de ziekte van lyme?

Het antwoord hierop is simpel, je hebt geprobeerd de Borrelia-spirocheet te doden en dat werkt juist averechts.

Dit is vrij stellig, maar over het algemeen ligt hier wel het probleem.

De lyme-spirocheet is namelijk een meestervermommer. De segmenten bevatten het vermogen om, zoals een virus, DNA te kopiëren van een andere bacterie die toevallig langs zwemt, of van een virus, of van een parasiet of zelfs van een schimmel. Deze informatie wordt vervolgens opgeslagen in het segment van de Borrelia-Spirocheet. Wanneer de Borrelia doodgaat, vallen de delen (de segmenten) uit elkaar. Uit die delen komen weer nieuwe spirocheten. Nu dragen ze echter de informatie van de gekopieerde bacterie of virus. De spirocheten zijn als het ware vermomd. Je lichaam reageert hierop door antistoffen aan te maken die bedoeld zijn om deze indringer, de gekopieerde bacterie of het gekopieerde virus, op te ruimen. Dit is ook de reden waarom therapeuten vaak wel de Borrelia-bacterie meten, maar in een lichtere vorm, en juist telkens een andere bacterie, virus of parasiet meten die dan belangrijker lijken. Wat zij meten is vaak de vermoming. De Borrelia-spirocheet heeft er zo voor gezorgd dat het net lijkt alsof andere bacteriën en virussen meer aanwezig zijn en dus worden die als eerste aangepakt. Helaas tevergeefs.

Bewaren

Bewaren

Lyme bestrijden maakt het alleen maar erger

Wij hebben nu gezien dat de volwassen spirocheet lang en dun is en segmenten heeft onder een jasje. Wanneer de volwassen spirocheet doodgaat, dan doet hij als het ware het jasje open en valt hij in delen uit elkaar. Hij vermenigvuldigt zich dus door dood te gaan! Elk segment wordt vervolgens weer een nieuwe spirocheet. Dit gebeurt altijd wanneer het beestje doodgaat. Of dit nu gebeurt door antibiotica, medicijnen of door bioresonantie of bij op een natuurlijke manier. Wanneer de spirocheet doodgaat valt hij ineens in stukjes. Deze stukjes kunnen zomaar 10 tot 14 jaar in je lichaam rustig wachten tot de omstandigheden gunstig zijn om uit te komen.

Zolang je dus spininversie hebt heeft de Borelia-spirocheet volop kans om zich nog verder te ontwikkelen.

Immuunsysteem in de war

null

De antistoffen werken als een sleutel die in een slot past. Wanneer je bijvoorbeeld mazelen hebt gehad als kind, heeft je lichaam daar antistoffen tegen gemaakt. Als je dan opnieuw blootgesteld wordt aan mazelen, dan komen de oude, bekende en speciaal gemaakte antistoffen om dit op te ruimen. Omdat de spirocheet zich nu vermomd heeft, stuurt je immuunsysteem steeds de ‘verkeerde’ antistoffen om de indringers aan te pakken. De spirocheet kopieert bijvoorbeeld een latent in je lichaam aanwezig Epstein-Barr-virus (dat o.a. de ziekte van Pfeiffer veroorzaakt). Je immuunsysteem stuurt nu antistoffen tegen het Epstein-Barr-virus, omdat je afweer dat herkent. Eenmaal aangekomen passen deze antistoffen niet op het slot, want het is een vermomde Borrelia-spirocheet! Ondertussen zwemt de Borrelia-spirocheet ongedeerd en vrolijk verder.

Het immuunsysteem werkt overuren om misleidende gekopieerde bacteriën of virussen te bestrijden die er niet zijn. Dit vergt veel energie van het lichaam om dit aan te pakken. De Borrelia zorgt voor vele kleine ontstekingen in het lichaam en dit veroorzaakt kleine gaatjes in het aura-veld en maakt het beschermde aurisch veld broos. Iemand voelt zich snel geprikkeld en overgevoelig voor geluid, licht, drukte en straling. Doordat het elektron van een atomen een andere richting opdraaien en niet meer in staat is om zich te herstellen nadat het blootgesteld is aan elektromagnetische straling, verandert de ionisatie van een atoom, dus ook van de cellen waardoor de cellen in plaats van negatief geladen te zijn, (afstotend werkt) positief geladen wordt (aantrekkend werkt). Dit is de voornaamste reden waarom iemand met de ziekte van Lyme niet kan detoxen. Alle afvalstoffen blijven dan in de cel en kunnen niet worden afgevoerd.

Bewaren

Bewaren

Verkeerde diagnose na bloedonderzoek

null

Het feit dat de Borrelia in staat is om zich te vermommen, maakt dat bloedonderzoeken vaak een verkeerd beeld geven. Er wordt gekeken naar de antistoffen die het lichaam aanmaakt. Bij Lyme werkt dat dus niet. Hoe langer geleden je Lyme hebt opgelopen, des te meer vermommingen de Lyme kan maken, des te moeilijker Lyme te vinden is in je bloed. Ook is het lastig de juiste diagnose te stellen aan de hand van bioresonantie of via een biotensor. Want het lichaam herkent ook niet dat het verstopt zit.

De oplossing: leren leven met Lyme

Wil je meer weten over hoe je jezelf kunt genezen van de ziekte van Lyme. Kijk dan op de website van Hyacintha Kraidy www.claritasessentiae.nl of download hier haar gratis e-book.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren