Wibronic

Lees onze reviews

Vakantie
Na de vakantie merkte ik zo ontzettend duidelijk dat ik snel vermoeider werd dan tijdens de vakantie, ook na dezelfde inspanningen. Op aanraden van een vrie...
Ilse van de KuilBoez
Dagelijks vakantiegevoel
Een dag na het installeren stond ik met een lekker vakantiegevoel  in de keuken. Ik herkende de ontspannenheid die ik ook ervaar als ik een paar dagen op d...
J. de Bont
Miskramen en zwanger worden
We waren al 2,5 jaar bezig om zwanger te raken en hebben 3 miskramen gehad. Nadat Huub is geweest en ons huis uitgebreid heeft gemeten op straling, bleek de...
vd Ven
Spininversie belangrijke blokkade bij ziekte van Lyme en andere chronische klachten
Mijn ervaring is dat hoogfrequente straling, zoals deze uit je smart Phone, je WiFi, uit zendmasten maar ook uit computers en Tv’s komen een forse invloed h...
Ruud van Well
EHS klachten voorbij
Ik loop al een tijdje rond met EHS (elektrohypersensitiviteit) klachten zoals vermoeidheid, onhelderheid, slapeloosheid, enzovoorts. Toen kwam ik Huub zijn...
Mark ten Kleij
Meer energie met Wibronic
Voordat ik Wibronic leerde kennen kreeg ik steeds meer klachten die veroorzaakt werden door toenemende straling waaraan wij allemaal worden blootgesteld. UM...
Dhr de Haan
Arthritis(pijn) verdwijnt tijdens behandeling spininverter
In 1990 kwam ik er voor het eerst achter wat de effecten waren van alle elektromagnetische straling om ons heen. Ons CIPE alarm systeem had namelijk regelma...
Noël van der Mullen
Hoofdpijn weg dankzij Wibronic
Door mijn werk in de zorg werk ik veelvuldig met allerlei apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Al ruim 10 jaar heb ik last van hoofdpijn ...
Gertruud van Straten
Beter slapen na burnout
Sinds ikzelf begin dit jaar thuis kwam te zitten met wat overspannen klachten wegens mijn werk en later mijn ontslag plus de diagnose blaaskanker bij mijn m...
Fam. Schima
Fitter, uitgeruster, beter kunnen concentreren en meer rust in huis
Ik werk als GZ psycholoog vooral met kinderen die dyslexie hebben. Al geruime tijd was ik erg moe. Met hulp van Hyacintha Kraidy heb ik de ziekte van Lyme a...
Willy van Vledder

Bescherming tegen straling

In het bos of ergens anders in de natuur overheerst de natuurlijke straling, zoals bijvoorbeeld de Schumann Resonantie, boven alle elektromagnetische frequenties die 24/7 op ons lichaam afkomen. Omdat het in onze moderne woon- en leefomgeving juist andersom is ontstaan er steeds vaker gezondheidsklachten. Wibronic is het enige product ter wereld dat deze balans weer herstelt waardoor jouw lichaam eindelijk weer kan herstellen. De vele videotestimonials zijn het beste bewijs dat Wibronic anders is en onze gezamenlijke aanpak met de therapeuten uit het Netwerk van Zorg echt werkt.

Wat maakt Bureau Straling Meten en Wibronic zo uniek:

 1. Er worden géén losse producten verkocht
 2. Wibronic biedt bescherming zowel binnen als buiten je huis
 3. Wibronic biedt óók bescherming tegen spininversie
 4. Wibronic heeft een Spininverter; een apparaat waarmee je de celcommunicatie in je lichaam herstelt; essentieel als je wilt herstellen
 5. Bureau Straling Meten heeft een Netwerk van Zorg opgezet; therapeuten die ook een Spinverter hebben en die jou verder kunnen helpen met het verbeteren van jouw zelfherstellend vermogen.

Hoe werkt de oplossing van Wibronic?

Bewaren

Bureau Straling Meten heeft bewust geen webshop, want we willen geen losse producten verkopen. Ook worden er geen producten verkocht zonder behandeling met de Spininverter. We willen een oplossing aanbieden en die ga je pas echt ervaren als je zowel binnen als buiten goed bent beschermd, als er een dikke deksel op jouw emmertje straling komt te liggen. Dit ga je niet ervaren als je het half doet en er slechts een zeefje op legt.

De oplossing is dus als volgt:

 1. Behandeling met Spininverter om de celcommunicatie te herstellen/ spininversie omdraaien
 2. Voldoende HomeShields voor in huis, gemiddeld één per etage, rekening houdend met bereik 7-8 meter (niet door plafond)
 3. BodyShield voor buiten
 4. Voor elke mobiele telefoon, DECT-telefoon, laptop en/of tablet een EMF-harmoniser om de piekbelasting van deze apparaten te neutraliseren.
 5. Onder behandeling blijven of gaan bij therapeut uit Netwerk van Zorg. Dit is geen verplichting, maar wel een advies.

opmerking: Als je onder behandeling bent bij een therapeut uit het Netwerk van Zorg is het wél mogelijk om de producten op te sturen en is een Stralingsanalyse Woning niet noodzakelijk.

Toelichting producten Wibronic

De producten van Wibronic zijn vaak dé missing-link bij ‘het oplossen van langdurige gezondheidsklachten. Dit komt namelijk omdat Wibronic óók tegen spininversie beschermt én ervoor zorgt dat de cellen in je lichaam van binnenuit herstellen.

De producten van Wibronic zorgen er als het ware voor dat je lichaam 24/7 de juiste harmonische frequentie krijgt aangeboden. Omdat je lichaam maar één frequentie tegelijk kan accepteren én het altijd de juiste frequentie zal kiezen als het deze krijgt aangeboden wordt de slechte straling als het ware genegeerd.  Zo creëert de zogenoemde BodyShield een natuurlijk veld van ongeveer twéé meter rondom je lichaam. Overal waar je bent krijgt je lichaam harmoniserende natuurlijke frequenties aangeboden. Deze frequenties betreffen vooral de zogenoemde Schumann resonanties en andere helende frequenties. Dit houdt in dat als de celcommunicatie in je lichaam wordt hersteld met behulp van de Spininverter én je daarna zowel binnen als buiten je huis beschermd bent, de celcommunicatie in je lichaam ook niet wederom verstoord wordt en je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Aanvullend op de BodyShield bestaat er ook een oplossing voor het hele huis, de zogenoemde HomeShield. De BodyShield en de HomeShield vullen elkaar aan, want de BodyShield heeft ’s nachts een andere functie en de HomeShield is krachtiger. Afhankelijk van de grootte van je  huis, heb je een of meerdere HomeShields nodig.  Met dit systeem leef je in een omgeving die niet alleen heel aangenaam aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, goede voeding, alternatieve- en reguliere behandelingen. De beste resultaten bereik je als je ook een van onze therapeuten uit ons Netwerk van Zorg consulteert.

De producten van Wibronic bestrijden de straling dus niet, maar halen de harde randjes van de (vaak) gepulseerde straling af waardoor deze biocompatibel wordt. Hiernaast zorgt Wibronic ervoor dat je lichaam 24/7, naast alle verstorende frequenties, ook de juiste frequentie krijgt aangeboden. Dit is een veld van natuurlijke biologische frequenties. Frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en de natuur en als doel hebben de cellen goed te laten functioneren.

Voor een volledige bescherming heb je onderstaande producten nodig:

BodyShield:  Omdat buiten je huis ook straling is, is de BodyShield ontwikkelt. Deze schermt je overdag ook tegen alle straling én spininversie.  Je stopt hem in je broekzak, BH of in je handtas. ’s Nachts leg je hem op je nachtkastje en gebruik je de ‘nachtstand’ die speciale frequenties uitzendt voor een goede nachtrust en herstel.

HomeShield: De HomeShield plug je in in een stopcontact in je huis of bedrijf. De werking is ongeveer 7-8 meter rondom (niet door plafond). De HomeShield is makkelijk mee te nemen als je gaat verhuizen, een keer ergens anders slaapt of op vakantie gaat.

EMF Harmoniser: Om je te beschermen tegen de piekbelasting van een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop is de EMF Harmoniser ontwikkelt.

Bescherming tegen straling heeft echter alleen zin als de effecten van de totale stralingsbelasting, de spininversie, is behandeld zodat het lichaam daar geen last meer van heeft. Spininversie gaat namelijk uit zichzelf nooit meer over en dan heeft bescherming ook geen enkele zin. Tijdens een consult van Bureau Straling Meten krijg je dan ook standaard een gratis behandeling (10-12 minuten per persoon) tegen spininversie en wordt de celcommunicatie in je lichaam weer hersteld.

Er bestaan vele oplossingen om mensen tegen stralingsbelasting te beschermen. Sommige mensen hebben reeds voor veel geld voor bescherming aangeschaft, maar voelen zich daar nog steeds niet beter door. De reden hiervoor is dat ze nog steeds last hebben van de totale stralingsbelasting in hun lichaam, de spininversie.

Wibronic beschermt tegen 4 soorten straling:
1. Laagfrequente elektrische wisselvelden
2. Laagfrequente magnetische wisselvelden
3. Geopathische velden/ aardstralen
4. Hoogfrequente velden

Wibronic HomeShield

Prijs: €495,–

Bereik: maximaal 7-8 meter rondom. Afhankelijk van de grootte van je woning heb je één of meerdere HomeShields nodig. Met dit systeem leeft je in een omgeving die je beschermt tegen straling en er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, gezonde voeding en op alternatieve en reguliere behandelingen.

Werking: Biedt zowel overdag als ’s nachts bescherming tegen straling én spininversie. Biedt ook bescherming gedurende de nacht wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling. De HomeShield is mobiel en overal in te pluggen waar je maar bent, zoals bijvoorbeeld een hotelkamer, tent of caravan.

De ‘HomeShield’ is een product dat eenvoudig in een wandcontactdoos (stopcontact) geplaatst wordt. Het heeft drie verschillende functies.

 1. De 220V lijnen brengen een aantal ongewenste storingen mee het huis in. Deze storingen op de lijnen wordt ook wel “dirty electricity” genoemd. Deze storingen worden door de HomeShield gereduceerd. Er ontstaat hierdoor meer rust.
 2. EMF komt niet alleen via de 220V lijnen het huis in, er is ook EMF van wifi en GSM e.d. Deze EMF in de lucht wordt gereduceerd door omzetting in warmte.
 3. De HomeShield genereert unieke universele frequenties die goed zijn voor het lichaam. Deze frequenties zorgen ervoor dat de cellen in je lichaam van binnenuit gaan herstellen, zodat de weerstand van het lichaam tegen al deze ongewenste frequenties toeneemt.

Wibronic BodyShield

Prijs: €225,–

Afmeting: 6 x 6 x 1 cm

Bereik: ongeveer 1,5-2 meter rondom de gebruiker.

Werking: Biedt overdag bescherming tegen straling én spininversie en is sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen. De nachtstand zendt speciale frequenties uit die voor een extra goede nachtrust zorgen en tevens het zelfherstellend vermogen bevorderen.

Wibronic EMF Harmoniser

Prijs: €17,95

Afmeting: 3,3 x 2,5 x 0,1 cm

Gebruik: mobiele telefoon, DECT telefoon, ook ECO-DECT, laptop en tablet.

Werking: Gebruik van een mobiele telefoon en/of (eco) DECT telefoon zorgt voor een piekbelasting. Ook al heb je een Wibronic Home- en BodyShield, deze hebben, door het directe contact, te weinig tijd om de cellen in je lichaam te beschermen.

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren. Het bevestigen van een EMF Harmonizer op de mobiele telefoon, tablet, laptop geeft een merkbare afname van hitte die door elektromagnetische velden wordt uitgezonden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren