Wibronic

Lees onze reviews

Mijn accu laadt weer op
Huub is 3 weken geleden bij ons geweest omdat ik nog steeds last had van vermoeidheidklachten. Het was net alsof mijn accu niet meer opladen of niet voldoen...
Basilla van de Velden
Sociaal geïsoleerd door straling
Ik ben enkele maanden geleden in contact gekomen met Huub. Op dat moment was ik sociaal geïsoleerd en kon niet meer onder de mensen zijn. Zelfs in mijn eig...
Wilma Postma
Frisse wind in huis
Het voelde meteen goed na de installatie van de produkten, het voelde als een frisse wind. Voelde meteen meer energie,slaap beter,voel me beter in balans. ...
Riky van de Velde
Geen last meer van straling
De behandeling tegen spininversie was heel bijzonder. Ik voelde me licht duizelig, af en toe druk op de borst, gevoel naar adem te happen. Daarna voelde ik ...
Sanne
Ziekte van lyme, (chronisch) hoofdpijn en migraine
We zijn ons hele leven al bezig met gezondheid en heling. Voordat we de producten van Wibronic gingen gebruiken had vooral Ilona de nodige klachten; fibromy...
Koos van Ravestein
Geen medisch circuit voor dochter
Ik wil even laten weten dat iedere week wat verbetering zichtbaar was en dat ze sinds ongeveer twee weken zelfs de hele nacht doorslaapt. De spanning in haa...
Francy Schilder
Slecht slapen dochter
Onze dochter van inmiddels 2 jaar is altijd al erg onrustig geweest met slapen, het laatste half jaar was het op zijn ergst. Bij opa’s & oma’s sliep ze doo...
Melissa uit Sprundel
Eczeem en slapeloosheid
Onze dochter had extreem veel last van eczeem. Dit was zo ernstig dat zij daardoor leed aan slapeloosheid. Een homeopaat vertelde ons dat uit zijn metingen ...
Hans IJtema
Beter slapen en minder lichamelijke klachten
Afgelopen vrijdag, 15 december heeft Huub Smolders ons huis en mij als persoon, ontstoord. Het huis is doorgemeten op straling in en rondom huis. Op basis v...
Janna Frederiks
Meer rust in huis
Het gaat prima hier. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat we nu al verandering zouden merken. De sfeer in huis is goed en wat ons betreft heeft deze p...
Michel Botden

Bescherming tegen straling

null

In het bos of ergens anders in de natuur overheerst de natuurlijke straling, zoals bijvoorbeeld de Schumann Resonantie, boven alle elektromagnetische frequenties die 24/7 op ons lichaam afkomen. Omdat het in onze moderne woon- en leefomgeving juist andersom is ontstaan er steeds vaker gezondheidsklachten. Wibronic is het enige product ter wereld dat deze balans weer herstelt waardoor jouw lichaam eindelijk weer kan herstellen. De vele videotestimonials zijn het beste bewijs dat Wibronic anders is en onze gezamenlijke aanpak met de therapeuten uit het Netwerk van Zorg echt werkt. Wij verkopen geen producten maar een oplossing!

Wat maakt Bureau Straling Meten en Wibronic zo uniek:

 1. Er worden géén losse producten verkocht, want alleen bij een totale bescherming ben je beschermd tegen spininversie én boek je resultaat
 2. Wibronic biedt bescherming zowel binnen als buiten je huis
 3. Wibronic biedt óók bescherming tegen spininversie (=totale stralingsbelasting)
 4. Unieke nachtstand op Bodyshield die helende frequenties uitzendt en een goede nachtrust bevordert
 5. Wibronic heeft een Spininverter; een apparaat waarmee je de spininversie corrigeert én celcommunicatie in je lichaam herstelt; essentieel als je wilt herstellen
 6. Bureau Straling Meten heeft een Netwerk van Zorg opgezet; therapeuten die ook een Spinverter hebben en die jou verder kunnen helpen met het verbeteren van jouw zelfherstellend vermogen.

Who feels it knows it

Hoe werkt de oplossing van Wibronic?

null

Bureau Straling Meten heeft bewust geen webshop, want we willen geen losse producten verkopen. Ook worden er geen producten verkocht zonder behandeling met de Spininverter. We willen een oplossing aanbieden en die ga je pas echt ervaren als je zowel binnen als buiten goed bent beschermd, als er een dikke deksel op jouw emmertje straling komt te liggen. Dit ga je niet ervaren als je het half doet en er slechts een zeefje op legt.

De oplossing is dus als volgt:

 1. Behandeling met Spininverter om de spininversie te corrigeren en de celcommunicatie te herstellen
 2. Voldoende HomeShields voor in huis, gemiddeld één per etage, rekening houdend met bereik 7-8 meter (niet door plafond)
 3. BodyShield voor buiten
 4. Voor elke mobiele telefoon, DECT-telefoon, laptop en/of tablet een EMF-harmoniser om de piekbelasting van deze apparaten te neutraliseren.
 5. Onder behandeling blijven of gaan bij therapeut uit Netwerk van Zorg. Dit is geen verplichting, maar wel een advies.

opmerking: Als je onder behandeling bent bij een therapeut uit het Netwerk van Zorg is het wél mogelijk om de producten op te sturen en is een Stralingsanalyse Woning niet noodzakelijk.

Toelichting producten Wibronic

null

De producten van Wibronic zijn vaak dé missing-link bij ‘het oplossen van langdurige gezondheidsklachten. Dit komt namelijk omdat Wibronic óók tegen spininversie beschermt.

Het is belangrijk dat we beseffen dat het onmogelijk is om er 24/7 voor te zorgen dat we niet beïnvloed worden door elektromagnetische straling. We leven in een wereld met straling! Ons bewust worden van wat we allemaal in huis hebben, straling beperken én onszelf dag- en nacht beschermen is dé oplossing op weerstand te bieden tegen al deze verstorende frequenties.

De producten van Wibronic zorgen er als het ware voor dat je lichaam 24/7 de juiste harmonische frequentie krijgt aangeboden. Omdat je lichaam maar één frequentie tegelijk kan accepteren én het altijd de juiste frequentie zal kiezen als het deze krijgt aangeboden wordt de slechte straling als het ware genegeerd.  Zo creëert de zogenoemde BodyShield óók voor buiten een natuurlijk veld van ongeveer twee meter rondom je lichaam. Overal waar je bent krijgt je lichaam harmoniserende natuurlijke frequenties aangeboden. Deze frequenties betreffen onder andere de zogenoemde Schumann resonanties en andere helende frequenties. Dit houdt in dat als de celcommunicatie in je lichaam wordt hersteld met behulp van de Spininverter én je daarna zowel binnen als buiten je huis beschermd bent,  je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Omdat het geen zin heeft je alleen buiten of alleen binnen in huis te beschermen hebben we een totaalconcept ontwikkelt. De BodyShield en de HomeShield vullen elkaar aan, want de BodyShield beschermt je buiten en heeft ’s nachts een andere functie. De HomeShield is veel krachtiger en daarom wel geschikt om in woningen of kantoren te plaatsen. Afhankelijk van de grootte van je  huis, heb je een of meerdere HomeShields nodig. Zo pakt ’s nachts de HomeShield de straling aan en zendt de BodyShield helende frequenties uit voor een goede nachtrust en herstel.

Met dit systeem haal je de natuur weer in huis, leef je in een omgeving die niet alleen heel aangenaam aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, goede voeding, alternatieve- en reguliere behandelingen. De beste resultaten bereik je als je ook een van onze therapeuten uit ons Netwerk van Zorg consulteert.

Voor een volledige bescherming heb je onderstaande producten nodig:

HomeShield: De HomeShield plug je in in een stopcontact in je huis of bedrijf. De Homeshield is vele malen krachtiger dan de Bodyshield en is bedoelt om de straling in je huis aan te pakken. De werking is ongeveer 7-8 meter rondom (niet door plafond). De HomeShield is makkelijk mee te nemen als je gaat verhuizen, een keer ergens anders slaapt of op vakantie gaat.

BodyShield:  Omdat buiten je huis ook straling is, is de BodyShield ontwikkelt. Deze beschermt je buiten ook tegen alle straling én spininversie.  Je stopt hem in je broekzak, BH of in je handtas. ’s Nachts leg je hem op je nachtkastje en gebruik je de ‘nachtstand’ die speciale frequenties uitzendt voor een goede nachtrust en herstel. De Homeshield pakt de straling dan aan, zodat je toch beschermd bent.

EMF Harmoniser: Om je te beschermen tegen de piekbelasting van een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop is de EMF Harmoniser ontwikkelt.

Bescherming tegen straling heeft echter alleen zin als de effecten van de totale stralingsbelasting, de spininversie, is behandeld zodat het lichaam daar geen last meer van heeft. Spininversie gaat namelijk uit zichzelf nooit meer over en dan heeft bescherming ook geen enkele zin. Tijdens een consult van Bureau Straling Meten krijg je dan ook standaard een gratis behandeling (10-12 minuten per persoon) tegen spininversie en wordt de celcommunicatie in je lichaam weer hersteld.

Er bestaan vele oplossingen om mensen tegen stralingsbelasting te beschermen. Sommige mensen hebben reeds voor veel geld voor bescherming aangeschaft, maar voelen zich daar nog steeds niet beter door. De reden hiervoor is dat ze nog steeds last hebben van de totale stralingsbelasting in hun lichaam, de spininversie.

Wibronic beschermt tegen 4 soorten straling:
1. Laagfrequente elektrische wisselvelden
2. Laagfrequente magnetische wisselvelden
3. Geopathische velden/ aardstralen
4. Hoogfrequente velden

Wibronic HomeShield

Prijs: €495,–

Bereik: maximaal 7-8 meter rondom. Afhankelijk van de grootte van je woning heb je één of meerdere HomeShields nodig. Met dit systeem leeft je in een omgeving die je beschermt tegen straling en er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, gezonde voeding en op alternatieve en reguliere behandelingen.

Werking: Biedt zowel overdag als ’s nachts bescherming tegen straling én spininversie. Biedt ook bescherming gedurende de nacht wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling. De BodyShield is hier niet sterk genoeg voor en heeft bovendien ’s nachts een andere functie. De HomeShield is mobiel en overal in te pluggen waar je maar bent, zoals bijvoorbeeld een hotelkamer, tent of caravan.

De ‘HomeShield’ is een product dat eenvoudig in een wandcontactdoos (stopcontact) geplaatst wordt. Het heeft drie verschillende functies.

 1. De 220V lijnen brengen een aantal ongewenste storingen mee het huis in. Deze storingen op de lijnen wordt ook wel “dirty electricity” genoemd. Deze storingen worden door de HomeShield gereduceerd. Er ontstaat hierdoor meer rust.
 2. EMF komt niet alleen via de 220V lijnen het huis in, er is ook EMF van wifi en GSM e.d. Deze EMF in de lucht wordt gereduceerd door omzetting in warmte.
 3. De HomeShield genereert unieke universele frequenties die goed zijn voor het lichaam. Deze frequenties zorgen ervoor dat de cellen in je lichaam van binnenuit gaan herstellen, zodat de weerstand van het lichaam tegen al deze ongewenste frequenties toeneemt.

Wibronic BodyShield

Prijs: €225,–

Afmeting: 6 x 6 x 1 cm

Bereik: ongeveer 1,5-2 meter rondom de gebruiker.

Werking: Biedt buiten bescherming tegen straling én spininversie en is sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen. Voor ’s nachts is de BodyShield te zwak en heb je de HomeShield nodig. De nachtstand zendt speciale frequenties uit die voor een extra goede nachtrust zorgen en tevens het zelfherstellend vermogen bevorderen. De Homeshield pakt de straling dan aan.

Wibronic EMF Harmoniser

Prijs: €17,95

Afmeting: 3,3 x 2,5 x 0,1 cm

Gebruik: mobiele telefoon, DECT telefoon, ook ECO-DECT, laptop en tablet.

Werking: Gebruik van een mobiele telefoon en/of (eco) DECT telefoon zorgt voor een piekbelasting. Ook al heb je een Wibronic Home- en BodyShield, deze hebben, door het directe contact, te weinig tijd om de cellen in je lichaam te beschermen.

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren. Het bevestigen van een EMF Harmonizer op de mobiele telefoon, tablet, laptop geeft een merkbare afname van hitte die door elektromagnetische velden wordt uitgezonden.

Wibronic Spininverter

Prijs: €1.750,–

Werking:

De Spininverter is een behandelapparaat. Na een behandeling van 6-12 minuten ben je niet meer belast met straling én is zelfs de spininversie gecorrigeerd. Ook wordt de therapieresistentie opgeheven. De meting die een therapeut na deze behandeling uitvoert is vele malen nauwkeuriger dan daarvoor en de therapeut komt als het ware makkelijker bij de informatie. Omdat het nauwelijks zin heeft om jezelf te behandelen als je niet ook beschermd bent tegen spininversie, wordt de Spininverter uitsluitend verkocht in combinatie met voldoende Homeshields, Bodyshields en EMF-Harmonisers.

Bewaren

Bewaren

Bewaren