Wibronic

 • Lees onze reviews

  Sinds ikzelf begin dit jaar thuis kwam te zitten met wat overspannen klachten wegens mijn werk en later mijn ontslag plus de diagnose blaaskanker bij mijn m...
  Fam. SchimaBest
  Beste Huub, Na een periode van ongeveer 7 jaren al met slaapproblemen rond gelopen te hebben, besloot ik eens te gaan onderzoeken of het mogelijk iets me...
  Eindelijk slaap ik beter
  Door mijn werk in de zorg werk ik veelvuldig met allerlei apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Al ruim 10 jaar heb ik last van hoofdpijn ...
  Gertruud van StratenTuitjenhorn
  Na het doormeten van ons huis op straling door Huub, hebben wij zijn systeem laten installeren. De meetresultaten hebben ons overtuigd en de aanschaf was ee...
  Ineke FonteijneHellevoetsluis
  Ik heb al vele jaren last van hooikoorts, en ben allergies voor katten en andere huisdieren. Ik nam elk jaar veel anti-histamine tabletten tegen de hooik...
  Paul GaldermansAmsterdam
  Ik ben werkzaam in de continudienst bij een energie bedrijf. Ik doe dit werk al 38 jaar en heb problemen met de wisselende diensten met name de nachtdienste...
  Johan van der WerfelectromonteurNieuwegein
  Een aantal maanden geleden heb ik de producten van Wibronic aangeschaft en ben ik begonnen met het dragen van de bodyshield. Niet zozeer omdat ik klachten h...
  CarolineBoskoop
  Hier ‘n kort verslagje-beoordeling- over mijn ervaring over jouw Bureau Staling Meten. Voor jouw bezoek voelde ik me vaak onevenwichtig en had ik wisselende...
  MariaDen Haag
  Het gaat prima hier. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat we nu al verandering zouden merken. De sfeer in huis is goed en wat ons betreft heeft deze p...
  Michel BotdenBoxmeer
  Het voelde meteen goed na de installatie van de produkten, het voelde als een frisse wind. Voelde meteen meer energie,slaap beter,voel me beter in balans. ...
  Riky van de VeldeMiddelburg

Bescherming tegen straling

Er zijn ontzettend veel producten te koop die zogenaamd beschermen tegen staling. Wat maakt Bureau Straling Meten én Wibronic uniek:

 1. Bescherming zowel binnen als buiten je huis
 2. Wibronic biedt óók bescherming tegen spininversie
 3. Wibronic heeft een Spininverter; een apparaat waarmee je de celcommunicatie in je lichaam herstelt.
 4. Bureau Straling Meten heeft een Netwerk van Zorg opgezet; therapeuten die ook een Spinverter hebben en die jou verder kunnen helpen met het verbeteren van jouw zelfherstellend vermogen.

Het ideale Wibronic concept

Bureau Straling Meten heeft bewust geen webshop, want we willen geen losse producten verkopen. Ook worden er geen producten verkocht zonder behandeling met de Spininverter. We willen een oplossing aanbieden en die ga je pas echt ervaren als je zowel binnen als buiten goed bent beschermd, als er een dikke deksel op jouw emmertje straling komt te liggen. Dit ga je niet ervaren als je het half doet en er slechts een zeefje op legt.

De oplossing is dus als volgt:

 1. Behandeling met Spininverter om de celcommunicatie te herstellen/ spininversie omdraaien
 2. Voldoende HomeShields voor in huis, gemiddeld één per etage, rekening houdend met bereik 7-8 meter (niet door plafond)
 3. BodyShield voor buiten
 4. Voor elke mobiele telefoon, DECT-telefoon, laptop en/of tablet een EMF-harmoniser om de piekbelasting van deze apparaten te neutraliseren.
 5. Onder behandeling blijven of gaan bij therapeut uit Netwerk van Zorg. Dit is geen verplichting, maar wel een advies.

Hoe werkt Wibronic?

De producten van Wibronic zijn vaak dé missing-link bij ‘het oplossen van langdurige gezondheidsklachten. Dit komt namelijk omdat Wibronic óók tegen spininversie beschermt én ervoor zorgt dat de cellen in je lichaam van binnenuit herstellen.

De producten van Wibronic zorgen er als het ware voor dat je lichaam 24/7 de juiste harmonische frequentie krijgt aangeboden. Omdat je lichaam maar één frequentie tegelijk kan accepteren én het altijd de juiste frequentie zal kiezen als het deze krijgt aangeboden wordt de slechte straling als het ware genegeerd.  Zo creëert de zogenoemde BodyShield een natuurlijk veld van ongeveer twéé meter rondom je lichaam. Overal waar je bent krijgt je lichaam harmoniserende natuurlijke frequenties aangeboden. Deze frequenties betreffen vooral de zogenoemde Schumannresonanties en andere helende frequenties. Dit houdt in dat als de celcommunicatie in je lichaam wordt hersteld met behulp van de Spininverter én je daarna zowel binnen als buiten je huis beschermd bent, de celcommunicatie in je lichaam ook niet wederom verstoord wordt en je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

Aanvullend op de BodyShield bestaat er ook een oplossing voor het hele huis, de zogenoemde HomeShield. De BodyShield en de HomeShield vullen elkaar aan, want de BodyShield heeft ‘s nachts een andere functie en de HomeShield is krachtiger. Afhankelijk van de grootte van je  huis, heb je een of meerdere HomeShields nodig.  Met dit systeem leef je in een omgeving die niet alleen heel aangenaam aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, goede voeding, alternatieve- en reguliere behandelingen. De beste resultaten bereik je als je ook een van onze therapeuten uit ons Netwerk van Zorg consulteert.

De producten van Wibronic bestrijden de straling dus niet, maar halen de harde randjes van de (vaak) gepulseerde straling af waardoor deze biocompatibel wordt. Hiernaast zorgt Wibronic ervoor dat je lichaam 24/7, naast alle verstorende frequenties, ook de juiste frequentie krijgt aangeboden. Dit is een veld van natuurlijke biologische frequenties. Frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en de natuur en als doel hebben de cellen goed te laten functioneren.

Voor een volledige bescherming heb je onderstaande producten nodig:

BodyShield:  Omdat buiten je huis ook straling is, is de BodyShield ontwikkelt. Deze schermt je overdag ook tegen alle straling én spininversie.  Je stopt hem in je broekzak, BH of in je handtas. ’s Nachts leg je hem op je nachtkastje en gebruik je de ‘nachtstand’ die speciale frequenties uitzendt voor een goede nachtrust en herstel.

HomeShield: De HomeShield plug je in in een stopcontact in je huis of bedrijf. De werking is ongeveer 7-8 meter rondom.

EMF Harmoniser: Om je te beschermen tegen de piekbelasting van een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop is de EMF Harmoniser ontwikkelt.

Bescherming tegen straling heeft echter alleen zin als de effecten van de totale stralingsbelasting, de spininversie, is behandeld zodat het lichaam daar geen last meer van heeft. Spininversie gaat namelijk uit zichzelf nooit meer over en dan heeft bescherming ook geen enkele zin. Tijdens een consult van Bureau Straling Meten krijg je dan ook standaard een gratis behandeling (10-12 minuten per persoon) tegen spininversie en wordt de celcommunicatie in je lichaam weer hersteld.

Er bestaan vele oplossingen om mensen tegen stralingsbelasting te beschermen. Sommige mensen hebben reeds voor veel geld voor bescherming aangeschaft, maar voelen zich daar nog steeds niet beter door. De reden hiervoor is dat ze nog steeds last hebben van de totale stralingsbelasting in hun lichaam, de spininversie.

Wibronic beschermt tegen 4 soorten straling:
1. Laagfrequente elektrische wisselvelden
2. Laagfrequente magnetische wisselvelden
3. Geopathische velden/ aardstralen
4. Hoogfrequente velden

Wibronic HomeShield
Prijs: €495,–

Bereik: maximaal 7-8 meter rondom. Afhankelijk van de grootte van je woning heb je één of meerdere HomeShields nodig. Met dit systeem leeft je in een omgeving die je beschermt tegen straling en er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, gezonde voeding en op alternatieve en reguliere behandelingen.

Werking: Biedt zowel overdag als ‘s nachts bescherming tegen straling én spininversie. Biedt ook bescherming gedurende de nacht wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling. De HomeShield is mobiel en overal in te pluggen waar je maar bent, zoals bijvoorbeeld een hotelkamer, tent of caravan.

De ‘HomeShield’ is een product dat eenvoudig in een wandcontactdoos (stopcontact) geplaatst wordt. Het heeft drie verschillende functies.

 1. De 220V lijnen brengen een aantal ongewenste storingen mee het huis in. Deze storingen op de lijnen wordt ook wel “dirty electricity” genoemd. Deze storingen worden door de HomeShield gereduceerd. Er ontstaat hierdoor meer rust.
 2. EMF komt niet alleen via de 220V lijnen het huis in, er is ook EMF van wifi en GSM e.d. Deze EMF in de lucht wordt gereduceerd door omzetting in warmte.
 3. De HomeShield genereert unieke universele frequenties die goed zijn voor het lichaam. Deze frequenties zorgen ervoor dat de cellen in je lichaam van binnenuit gaan herstellen, zodat de weerstand van het lichaam tegen al deze ongewenste frequenties toeneemt.

Wibronic BodyShield

Prijs: €225,-

Bereik: ongeveer 1,5-2 meter rondom de gebruiker.

Werking: Biedt overdag bescherming tegen straling én spininversie en is sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen. De nachtstand zendt speciale frequenties uit die voor een extra goede nachtrust zorgen en tevens het zelfherstellend vermogen bevorderen.

Wibronic EMF Harmoniser

Prijs: €17,95

Gebruik: mobiele telefoon, DECT telefoon, ook ECO-DECT, laptop en tablet.

Werking: Gebruik van een mobiele telefoon en/of (eco) DECT telefoon zorgt voor een piekbelasting. Ook al heb je een Wibronic Home- en BodyShield, deze hebben, door het directe contact, te weinig tijd om de cellen in je lichaam te beschermen.

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren. Het bevestigen van een EMF Harmonizer op de mobiele telefoon, tablet, laptop geeft een merkbare afname van hitte die door elektromagnetische velden wordt uitgezonden.