Bescherming tegen straling is één, van je klachten afkomen is twee. Wibronic doet beide en biedt actieve bescherming, het tegenovergestelde van passieve bescherming zoals edelstenen, orgonite, kettingen en alle overige producten die je niet hoeft op te laden.

Omdat het geen zin heeft je alleen buiten of alleen binnen in huis te beschermen hebben we een totaalconcept ontwikkelt. De Bodyshield en de Homeshield vullen elkaar aan, want de Bodyshield beschermt je buiten en heeft ‘s nachts een andere functie. De Homeshield is veel krachtiger en daarom wel geschikt om in woningen of kantoren te plaatsen. Afhankelijk van de grootte van je  huis, heb je een of meerdere Homeshields nodig. Zo pakt ‘s nachts de Homeshield de straling aan en zendt de Bodyshield helende frequenties uit voor een goede nachtrust en herstel.

Met dit systeem haal je de natuur weer in huis, leef je in een omgeving die niet alleen heel aangenaam aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, goede voeding, alternatieve- en reguliere behandelingen. De beste resultaten bereik je als je ook een van onze therapeuten uit ons Netwerk van Zorg consulteert.

Wibronic HomeShield

Prijs: €495,–

Bereik: De werking is ongeveer 7-8 meter rondom (niet door plafond).  Afhankelijk van de grootte van je woning heb je één of meerdere Homeshields nodig. Ongeveer een Homeshield voor elke etage, met uitzondering van een zolder waar je niet slaapt of bijvoorbeeld een kantoor hebt.

Werking: Biedt zowel overdag, zowel thuis als op kantoor, voldoende bescherming tegen spininversie. Biedt ook bescherming gedurende de nacht wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling. De Bodyshield is hier niet sterk genoeg voor en heeft daarom ‘s nachts een andere functie. De HomeShield is mobiel en overal in te pluggen waar je maar bent, zoals bijvoorbeeld een hotelkamer, tent of caravan.

De ‘Homeshield’ is een product dat eenvoudig in een wandcontactdoos (stopcontact) geplaatst wordt. Het heeft drie verschillende functies.

  1. De 220V lijnen brengen een aantal ongewenste storingen mee het huis in. Deze storingen op de lijnen wordt ook wel “dirty electricity” genoemd. Deze storingen worden door de Homeshield gereduceerd. Er ontstaat hierdoor meer rust.
  2. EMF komt niet alleen via de 220V lijnen het huis in, er is ook EMF van wifi en GSM e.d. Deze EMF in de lucht wordt gereduceerd door omzetting in warmte.
  3. De Homeshield genereert unieke universele frequenties die goed zijn voor het lichaam. Deze frequenties zorgen ervoor dat de cellen in je lichaam van binnenuit gaan herstellen, zodat de weerstand van het lichaam tegen al deze ongewenste frequenties toeneemt.

Wibronic Bodyshield

Prijs: €225,–

Afmeting: 6 x 6 x 1 cm

Bereik: ongeveer 1,5-2 meter rondom de gebruiker.

Werking: Biedt buiten bescherming tegen spininversie en is, in combinatie met voldoende Homeshields, sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen. Voor ‘s nachts is de Bodyshield te zwak en heb je voldoende Homeshields nodig om je tegen straling te beschermen. ‘s Nachts leg je de Bodyshield op je nachtkastje en gebruik je de nachtstand. De nachtstand zendt namelijk speciale frequenties uit die het zelfherstellend vermogen bevorderen.

Wibronic EMF Harmoniser

Prijs: €17,95

Afmeting: 3,3 x 2,5 x 0,1 cm

Gebruik: mobiele telefoon, DECT telefoon, ook ECO-DECT, laptop en tablet.

Werking: Gebruik van een mobiele telefoon en/of (eco) DECT telefoon zorgt voor een piekbelasting. Ook al heb je een Wibronic Home- en Bodyshield, deze hebben, door het directe contact, te weinig tijd om de cellen in je lichaam te beschermen.

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren. Het bevestigen van een EMF Harmonizer op de mobiele telefoon, tablet, laptop geeft een merkbare afname van hitte die door elektromagnetische velden wordt uitgezonden.

Wibronic Spininverter

Prijs: €1.750,–

Werking:

De Spininverter is een behandelapparaat. Na een behandeling van 6-12 minuten ben je niet meer belast met straling én is zelfs de spininversie gecorrigeerd. Ook wordt de therapieresistentie opgeheven. De meting die een therapeut na deze behandeling uitvoert is vele malen nauwkeuriger dan daarvoor en de therapeut komt als het ware makkelijker bij de informatie. Omdat het nauwelijks zin heeft om jezelf te behandelen als je niet ook beschermd bent tegen spininversie, wordt de Spininverter uitsluitend verkocht in combinatie met voldoende Homeshields, Bodyshields en EMF-Harmonisers.

Wibronic bestellen

null

Wilt u de producten van Wibronic bestellen of wilt u meer informatie over onze unieke niet goed geld terug-garantie?

Bel ons dan op 06-25093007 of vul het contactformulier in.