30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bij aanschaf Totaalpakket Wibronic*

Verhoog je weerstand tegen straling met Wibronic

Wibronic is een Nederlandse uitvinding en is sinds begin 2016 op de markt. De eerste drie jaar was er geen webshop. De reden hiervoor was dat we wilden bewijzen dat het wel degelijk mogelijk is om jezelf te beschermen tegen straling. Dat dat zeer goed is gelukt, vertellen vele enthousiaste klanten in een videotestimonial. Meer informatie over Wibronic vind je hier.

Je weerstand verhogen tegen straling is één, van je klachten afkomen is twee. Wibronic doet beide en biedt actieve bescherming, het tegenovergestelde van passieve bescherming zoals edelstenen, orgonite, kettingen en alle overige producten die je niet hoeft op te laden. Wibronic biedt bescherming tegen alle soorten elektromagnetische straling; elektrische wisselvelden, magnetische wisselvelden, geopatische velden en hoogfrequente straling, zelfs 5G en sterker. De Homeshield verlaagt zelfs  het niveau van vuile stroom (dirty electricity).

Omdat het weinig zin heeft je alleen buiten of alleen binnen in huis te beschermen hebben we een totaalconcept ontwikkeld. De Bodyshield en de Homeshield vullen elkaar aan, want de Bodyshield beschermt je buiten en heeft ‘s nachts een andere functie. De Homeshield is veel krachtiger en is daarom wel geschikt om in woningen of kantoren te plaatsen. Afhankelijk van de grootte van je  huis, heb je een of meerdere Homeshields nodig. Zo pakt ‘s nachts de Homeshield de straling aan en zendt de Bodyshield helende frequenties uit voor een goede nachtrust en herstel.

Met dit systeem haal je de natuur weer in huis, leef je in een omgeving die niet alleen heel aangenaam aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat je lichaam weer goed gaat reageren op supplementen, goede voeding, alternatieve- en reguliere behandelingen. De beste resultaten bereik je als je ook een van onze therapeuten uit ons Netwerk van Zorg consulteert.

Wil je hetzelfde resultaat bereiken als al die tevreden klanten uit de videotestimonials?

Volg dan het onderstaande stappenplan:

  1. Behandeling met Spininverter en zo de celcommunicatie herstellen/ spininversie corrigeren.
  2. Voldoende HomeShields voor in huis, gemiddeld 1 per etage, rekening houdend met bereik 16-18 meter (diameter).
  3. BodyShield voor buiten én ’s nachts.
  4. Voor elke mobiele telefoon, DECT-telefoon, laptop en/of tablet een EMF-harmoniser om de piekbelasting van deze apparaten te neutraliseren.
  5. Afhankelijk van de klachten, ook bezoek therapeut Netwerk van Zorg.

Wibronic bestellen

null

Wilt je de producten van Wibronic bestellen of wil je meer informatie over onze unieke 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?
Bestel dan hieronder in de webshop.

 

Toont alle 4 resultaten

Wibronic Bodyshield

249,00

Biedt buiten bescherming tegen alle soorten elektromagnetische straling én zelfs spininersie, en is, in combinatie met voldoende Homeshields, sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen.

Wibronic Homeshield

495,00

Biedt zowel overdag thuis en op kantoor voldoende bescherming tegen spininversie. Ook ‘s nachts wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling biedt de Homeshield ruim voldoende bescherming.