Kosten stralingsanalyse

Kosten stralingsanalyse

Kosten Stralingsanalyse Woning

De kosten voor een meting zijn mede afhankelijk van de reisafstand, maar bedragen gemiddeld € 190,00 inclusief BTW en reiskosten. Ook is inbegrepen het maken van een meetrapport. Deze ontvangt u binnen 7 dagen na de Stralingsanalyse Woning. Voor een prijsopgave op maat kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@bureaustralingmeten.nl met als onderwerp “prijsopgave”.

Kosten installatie Wibronic én behandeling spininversie

Als u geen Stralingsanalyse van uw woning wilt, maar wel graag de producten van Wibronic wilt laten installeren dan is dat ook mogelijk. Bij de installatie hoort altijd een behandeling tegen spininversie, want het is, voor uw herstel, erg belangrijk dat de celcommunicatie in uw lichaam wordt hersteld.

De kosten voor het installeren van de beschermingsproducten van Wibronic bedragen € 125,00 inclusief BTW en afhankelijk van de reisafstand ook € 0,25 cent per kilometer.

Opmerking: Indien direct na de stralingsanalyse van de woning beschermingsproducten van Wibronic worden geïnstalleerd worden er geen installatiekosten in rekening gebracht.

Kosten Stralingsanalyse Bedrijven

De kosten voor een meting in een groot gebouw of terrein worden per uur berekend. De kosten bedragen €80,– per uur exclusief BTW, met een minimum van €240,00. Inbegrepen is: een toelichting en advies naar aanleiding van de bedrijvenanalyse. De kosten voor het opstellen van een meetrapport stralingsanalyse bedrijven” is op aanvraag.