Stralingsanalyse Dieren

Stralingsanalyse dieren

Ook dieren zijn vaak belast met straling en/of hebben vage gezondheidsklachten. Met een zogenoemde cyberscan  kunnen we met behulp van een haarmonster een (haar)analyse maken van de gezondheid van uw hond en/of paard.

De scan geeft informatie over  de volgende items:

  • Stralingsbelasting/ straling gevoeligheid
  • Fysieke klachten
  • Emotionele problemen/trauma en angsten

Na de scan kunt u voor behandeling kiezen met EEWater. Dat is een speciale zoutoplossing met  harmoniërende frequenties.

Deze frequenties kunnen bacteriën en virussen  uit elkaar laten vallen en het immuunsysteem  weer balanceren in een  poging om de gezonde dynamiek van het lichaam te herstellen. Daarnaast is het mogelijk om met het EEWater  trauma’s te verzachten.

De dosering is driemaal daags een theelepel. Het makkelijkste is om dit in een spuitje op te nemen en rechtstreeks in het paard zijn bek te spuiten. Hij zal er weinig van merken vanwege de geringe hoeveelheid.

Voorbeeld 1:  Een renpaard uit Amerika met een grote palmares wilde van de één op de andere dag niet meer vooruit. De cyberscan wees uit dat hij een trauma had door het verlies van een ‘vriend.’ Bij navraag bleek dat zijn maatje waar hij altijd naast stond op stal iets had gekregen waardoor deze direct moest worden afgemaakt.
Drie weken na het gebruik van het EEWater had het paard weer een race en die won hij weer als vanouds…..

Voorbeeld 2: een paard uit Utrecht met een recidiverende oogontsteking waarbij tot nu toe niets had geholpen. 3 scans en drie EEwater had tot gevolg dat de oogontsteking volledig is genezen.

Zie hieronder de foto’s voor en na.

Bewaren

Kosten Stralingsanalyse Dieren

In principe is het mogelijk om alle dieren te testen en te behandelen, maar in de praktijken werken we het meeste met honden en paarden.

Tarieven:

  1. Cyberscan van uw paard/hond €150,-
  2. Twee flesjes EEWater geladen met frequenties voor 2-3 weken €50,-

Wilt u een Stralingsanalyse Dieren aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@bureaustralingmeten.nl

Bewaren