Video Reviews

Willy van Vledder – fitter, uitgeruster, beter kunnen concentreren en meer rust in huis
“Ik werk als GZ psycholoog vooral met kinderen die dyslexie hebben. Al geruime tijd was ik erg moe. Met hulp van Hyacintha Kraidy heb ik de ziekte van Lyme aangepakt, maar de vermoeidheid bleef. Hyacintha gaf op een bepaald moment aan dat dit te maken had met spininversie (een flinke stralingsbelasting). Toevallig organiseerde Bureau Straling Meten een paar dagen later een therapeutendag in Houten. Daar heb ik mijn eerste behandeling met de Spininverter gehad. Vanaf dat moment voel ik me fitter en energieker, slaap ik beter, ben ik minder moe en kan ik me veel beter concentreren. Die week na de eerste behandeling heb ik maar liefst vier rapportages geschreven, terwijl er de maanden daarvoor niets uit mijn handen kwam. Voor mijn gevoel had ik mezelf weer teruggevonden. Dit was voor mij ook het moment om door te pakken en ik heb een afspraak gemaakt met Huub om mijn huis te laten doormeten. Na de meting heb ik alles van Wibronic laten installeren. Sindsdien voelt het alsof mijn woning is veranderd in een koepel van rust en zit ik veel beter in mijn vel dan voorheen.
Willy van Vledder
Hilversum

Hans de Vries uit Utrecht – Totale aanpak Netwerk van Zorg werkt.Ik ben klassiek zanger van beroep. De laatste jaren kreeg ik echter steeds meer klachten die mijn werk als zanger moeilijker maakte. Deze klachten waren reflux, darmproblemen, slecht slapen, hoofdpijn en huidklachten zoals psoriasis. Met deze klachten was ik eerst naar de huisarts gegaan en deze adviseerde voor de reflux een medicijn dat het zuur in de maag zou onderdrukken. Het resultaat was dat de reflux inderdaad minder werd, maar als bijwerking kreeg ik een droge keel. Gezien mijn beroep dus niet erg wenselijk.

Via mijn zus ben ik bij Caroline van den Berg, een bioresonantietherapeut uit Achteveld terecht gekomen. Zij constateerde vrij snel dat mijn maagzuur juist niet zuur genoeg was én dat mijn lichaam belast was met straling. Voor het eerste probleem kreeg ik zoutzuurtabletten en voor het tweede probleem adviseerde ze mij een afspraak te maken met Bureau Straling Meten.

Een week later heeft Huub onze woning op alle straling doorgemeten en hebben we de producten van Wibronic laten installeren. Ook ben ik met de Spininverter behandelt waarmee de celcommunicatie in mijn lichaam, als gevolg van de stralingsbelasting, weer werd herstelt. Het resultaat is dat mijn werk ook weer mijn hobby is geworden, want al mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Ook ervaar ik duidelijk meer rust in huis.

Voor iedereen die echt stralingsproblemen heeft is het en must om zich te beschermen met Wibronic. Ook voor mensen die gewoon meer rust in huis willen ervaren en eindelijk écht aan hun gezondheid willen werken is het een absolute aanrader.

Hans de Vries uit Utrecht”

Riëtte Janssen – beter en dieper slapen dankzij Wibronic

 “Ik heb Huub leren kennen op de therapeutendag die hij had georganiseerd in Houten. Ik was daar dusdanig onder de indruk geraakt van het fenomeen spininversie dat ik de Spininverter meteen heb gekocht voor in mijn praktijk. Ook heb ik Huub laten komen om alle straling in mijn huis te laten meten en ik schrok van de hoeveelheid straling die er, ondanks diverse maatregelen, nog steeds aanwezig was. Als oplossing hiervoor heb Wibronic laten installeren en ik merk duidelijk verschil. Ik slaap rustiger en dieper en wordt uitgeruster wakker. Sinds mijn ervaringen met Wibronic krijgen al mijn cliënten standaard een behandeling met de Spininverter om zodoende de celcommunicatie in hun systeem te herstellen en de spininversie eruit te halen, in mijn ogen de basis als je aan je gezondheid wilt werken en/of wilt herstellen.”
Riëtte Janssen
Centrum Savoir Vivre
Valkenburg

Denise Desiron uit Binkom (België) – Ik kon mijn huis niet meer in i.v.m. alle straling.

“De afgelopen jaren ging het steeds verder met mijn gezondheid achteruit en ik merkte langzaamaan dat ik steeds stralingsgevoeliger werd. In het begin zetten we alleen de wifi ’s nachts uit, daarna ook overdag, want ik kon er niet meer tegen. Ook als ik bij buren of vrienden op visite was voelde ik mij erg onaangenaam. Doodziek en misselijk kwam ik winkels als Ikea en Media Markt uit. Thuis kon ik steeds minder apparaten verdragen. In de laatste week voordat ik Bureau Straling Meten liet komen voor een meting zat ik buiten op de veranda, met een jas aan, door het raam naar binnen tv te kijken. Er moest iets gebeuren, want zo kon het echt niet langer…maar ja wat? Via via ben ik bij Peter van de Broucke en Dominque  Heiremans uit Leuven-Kessel Lo terecht gekomen. Hij adviseerde mij een Stralingsanalyse Woning van Bureau Straling Meten aan. Gelukkig kon Huub vrij snel komen, want een week later zou ik op vakantie gaan, maar ik durfde eigenlijk niet.

Nadat Huub ons huis had gemeten bleek onze slaapkamer qua straling de beste plek in huis. Achteraf geen toeval dat ik me daar altijd het prettigste voelde. Na de behandeling met de Spininverter en de installatie van de Homeshields moest de wifi even aan en tot mijn verbazing kwam ik er na 10 minuten achter dat ik er geen last meer van had. We zijn een paar dagen later op vakantie gegaan en ook tijdens en na de vlucht heb ik geen last meer van straling gehad. Ook na de vakantie kon ik gewoon mijn eigen huis weer in. Op bezoek gaan bij vrienden en buren is geen probleem meer. De wifi-router zet ik nog steeds vaak uit, ook op advies van Huub, want voorkomen is beter dan genezen zegt hij. Ik heb nog een lange weg te gaan voor wat betreft mijn herstel, maar ik heb in ieder geval geen last meer van straling en daar ben ik heel erg blij mee.”

Corry Holling uit Den Bosch – de vermoeidheid viel als een deken van me af.

“25 jaar lang sukkelde ik met mijn gezondheid, wist ik niet wat er met me aan de hand was. Na een 2e tekenbeet, deze keer wel met kringen, kreeg ik van de huisarts antibiotica. Het resultaat was dat mijn klachten alleen maar erger werden. Toen ik het e-book van Hyacintha Kraidy had gelezen was dit volkomen logisch, want je kunt lyme niet doden en als je dat wel probeert wordt het alleen maar erger. Sinds een jaar volg ik haar protocol en gebruik ik dagelijks trouw haar korrels. De goede weg was hiermee ingeslagen, dat voelde ik aan alles, maar de vermoeidheid bleef.

Tijdens de Lymetraining werd mij verteld over het verband tussen de ziekte van Lyme en spininversie, Huub Smolders, zijn Bureau Straling Meten, de Spininverter en de producten van Wibronic. Ik heb hierna vrij snel een afspraak gemaakt om de straling in mijn huis te laten meten.

Na behandeling met de Spininverter en de installatie van Wibronic viel de vermoeidheid als een deken van me af. Ook kan ik weer gewoon naar het winkelcentrum, zonder dat ik last krijg van alle straling. Het is voor mij een wereld van verschil sinds ik de producten Wibronic gebruik. Ook mijn Lymetherapeut Lia Spaans uit Waalwijk meet duidelijk verschil. Lia, Huub en Hyacintha ontzettend bedankt!”

Corry Holling

Den Bosch

Natuurgeneeskundig therapeut Ruud van Well van ‘t Lichtpuntje te Heerle:

Een andere belangrijke ontdekking is dat de onnatuurlijke blokgolven waar straling uit bestaat een spin-inversie van jouw elektronen kunnen veroorzaken. De elektronen in de atomen draaien om de proton maar de elektronen draaien ook om hun eigen as. Net als de aarde om haar as draait en tegelijkertijd ook om de zon. Bij een spin-inversie gaan de elektronen linksom draaien in plaats van rechtsom, te vergelijken als de aarde ineens de andere kant om draait. Het gevolg is dat je je minder goed gaat voelen en een vorm van therapie-resistentie opbouwt.

Als natuurgeneeskundig therapeut doe ik met diverse collega’s een onderzoek naar de ziekte van Lyme en we kwamen er achter dat diverse mensen die deze ziekte hebben moeizaam of niet genezen, welke supplementen en therapieën we ook gaven. Wanneer je in een spin-inversie zit, blokkeert dat de genezing.

Het is een eenvoudige en duidelijke zaak: straling heeft een destructieve uitwerking op je lichaam en geest. Wibronic biedt een uitstekende oplossing en wanneer je merkt dat je veel supplementen gebruikt en veel therapieën ondergaat met een matig resultaat: haal met de Spininverter de spin-inversie binnen 10 minuten uit je systeem en ontstoor je huis met Wibronic. Dan kun je hierna aan je werkelijke herstel en welzijn gaan beginnen.

Ruud van Well
‘t Lichtpuntje
Heerle

Paul Galdermans uit Amsterdam – spininversie bleek oorzaak (katten) allergie

Ik heb al vele jaren last van hooikoorts, en ben allergisch voor katten en andere huisdieren.

Ik nam elk jaar veel anti-histamine tabletten tegen de hooikoorts maar deze werken maar matig tegen de kattenallergie. Aangezien wij 2 katten hebben (een passie van mijn vrouw) bleef ik altijd op zoek naar een betere remedie en vond deze in eerste instantie in Bio-photonen therapie. Dit bracht mijn allergie klachten terug tot minder dan 50%. Tijdens deze “therapie” bleek dat “spin-inversie” een terugkerend probleem is en uiteindelijk heeft mijn therapeut me aanbevolen om contact op te nemen met Huub.

Huub kwam, zag en overwon! Hij installeerde 2 Wibronic Homeshields apparaten en wij namen elk een personal shield. Binnen 3 dagen was ik van 90% van mijn klachten verlost!

Dank Dank Dank!

Gertruud van Straten uit Tuitjenhorn – straling en spininversie waren oorzaak van chronische hoofdpijn

Door mijn werk in de zorg werk ik veelvuldig met allerlei apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Al ruim 10 jaar heb ik last van hoofdpijn en ik had al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Tijdens een vakantie in  Duitsland zei  de eigenaar van het huis  verontschuldigend tegen ons  dat er geen WIFI aanwezig was .  Eenmaal weer thuis  voelden mijn man en ik dusdanig verschil dat de link met straling snel was gelegd. Via  internet zijn we bij Huub terecht gekomen en hij heeft in onze woning alle stralingsvelden in kaart gebracht. Het resultaat was dat nagenoeg alles veel te hoog was. Huub gaf advies hoe we bepaalde stralingsvelden konden reduceren en hoe we ons zowel binnen als buiten ons huis konden beschermen met de producten van Wibronic.

Mijn man had het initiatief genomen voor deze afspraak en ik stond erg sceptisch tegenover deze oplossing. Maar nadat Huub geweest was , veranderde er iets . Na 3 dagen merkte ik in ene dat ik geen hoofdpijn meer had. Minder schouder- en nekklachten, maar het fijnste was : het voelde  zo rustig in mijn hoofd. Ik begon weer te lijken op de Gertruud die ik “vroeger ‘was . Althans zo voelde het.

Ik ben uitgerust en het allerbelangrijkste : mijn hoofdpijn , die continu aanwezig was op het werk  is weg, gewoon weg.  Thuis betekent nu rust en een goed gevoel. Heerlijk!

Karin van Megen – Academische Dressuurinstructie Horssen

Met mijn paarden heb ik stad en land afgelopen, zowat elke dierenkliniek bezocht, maar er werd geen oorzaak gevonden voor de gezondheidsklachten. Ook waren ze erg onrustig, zowel in de stallen als daarbuiten tijdens het rijden. Persoonlijk had ik ook de nodige onverklaarbare kwaaltjes; ik sliep erg slecht en was altijd moe. Ik eet en drink gezond, maar ik bleef moe. Nadat Huub bij ons de stallen had doorgemeten bleek er op alle stralingsgebieden behoorlijk wat straling te zijn. Om dit op te lossen hebben we zowel in de stallen als in ons woonhuis voldoende HomeShields geplaatst en draag ik altijd de BodyShield bij me, om me ook buiten ons huis te beschermen tegen alle straling. Zowel de paarden als wij zijn ook behandeld tegen spininversie, want het was volgens Huub erg belangrijk om ook de celcommunicatie in ons lichaam te herstellen én de spininversie om te draaien. Het resultaat is geweldig, ik ben niet meer moe, slaap veel beter, wordt uitgeruster wakker. Ook de paarden zijn veel rustiger binnen en buiten de stallen en we winnen voortaan bijna elke wedstrijd, wat een verschil! Zowel voor je eigen gezondheid als die van je paarden kan ik Huub van Bureau Straling Meten dus van harte aanbevelen.

www.academischedressuurinstructie.com

Maria  – Den Haag

Een maand of 4 geleden heb ik Huub laten komen om de straling in mijn appartement in Den Haag te laten weten. De reden dat ik dit heb gedaan was omdat ik altijd moe was, niet goed sliep en nooit uitgerust wakker werd. Nu bijna 4 maanden later kan ik wel zeggen dat er heel veel is veranderd, want ik slaap geweldig, sta voortaan uitgerust op en ben nog maar zelden moe, tenzij het komt door een logische inspanning. Huub had me 4 maanden geleden ook meteen geadviseerd om naar Patrik Beaumont in Hellevoetsluis te gaan, maar dit heb ik niet meteen gedaan, want ik heb al zoveel therapeuten in mijn leven gezien, dat ik dacht dat het geen zin had. Vorige week ben ik er toch naar toe gegaan, want tot nu toe had Huub gelijk gekregen, dus waagde ik het er nog een keer op. In de auto terug had ik ook echt een yes-gevoel, want eindelijk ben ik een therapeut tegengekomen die echt weet hoe het zit en er ook echt iets aan kan doen.

Toen Huub mij benaderde om deze video te maken twijfelde ik geen seconde want ik vind het erg belangrijk om andere mensen erop te wijzen dat straling (of zoals Huub zegt, een verstoring van de celcommunicatie) een belangrijke belemmering is als je gezondheidsklachten wilt aanpakken.