Netwerk van Zorg

Samen werken aan úw gezondheid!

Bureau Straling Meten werkt samen met zorgvuldig geselecteerde therapeuten die kennis hebben van en ervaring hebben met spininversie. Deze samenwerking hebben we het ‘Netwerk van Zorg’ genoemd. We realiseren ons dat er geen superproduct bestaat dat klanten die met straling belast zijn ogenblikkelijk laat herstellen. Evenmin zijn er geen wondertherapeuten die deze klanten in een mum van tijd volledig beter maken.

Dé reden dat klanten vaak al tevergeefs de nodige therapieën hebben gedaan en zonder resultaat supplementen slikken en daarbij een gezonde leefstijl hebben zonder dat het vruchten afwerpt is spininversie.

Met behulp van het Netwerk van Zorg worden twee belangrijke aspecten ter bevordering van de gezondheid van de klant aangepakt : de spininversie bij de klant wordt opgeheven en een geselecteerde therapeut lost andere belemmerende gezondheidsklachten bij de klant effectief verder op. Deze werkwijze zorgt ervoor dat onze klanten in 98% van de gevallen eindelijk vooruitgang boeken.

Onze werkwijze is als volgt: Bureau Straling Meten zorgt er met behulp van de Spininverter voor dat de celcommunicatie in het lichaam wordt hersteld en de producten van ‘Wibronic’ zorgen er vervolgens voor dat de celcommunicatie in het lichaam niet wederom wordt verstoord. Hierna gaat het zelfherstellend vermogen van het lichaam de draad weer oppakken. Het is ook mogelijk om eerst een afspraak te maken bij een therapeut uit het Netwerk van Zorg, want deze therapeuten hebben allemaal een Spininverter waarmee ze ook de celcommunicatie kunnen herstellen. Ondanks dat je dan nog niet bent beschermd tegen straling zal de therapie van de betreffende therapeut veel beter aanslaan.

De therapeuten van het Netwerk van Zorg beseffen dat spininversie herstel in de weg staat en adviseren daarom om een Stralingsanalyse Woning van Bureau Straling Meten.

Hieronder vind je een lijst met alle therapeuten.