Verhoog je weerstand tegen straling

null

In het bos of ergens anders in de natuur overheersen de natuurlijke frequenties zoals bijvoorbeeld de Schumann Resonantie. Dit is ook de reden dat mensen in het bos rust ervaren. In onze moderne woon- en leefomgeving is het juist andersom en wordt ons lichaam 24/7 belast met allerlei elektromagnetische frequenties. Hierdoor wordt de celcommunicatie in ons lichaam verstoord en ontstaan er steeds vaker gezondheidsklachten. Wibronic herstelt de balans qua frequenties weer, waardoor jouw lichaam eindelijk weer kan herstellen.

Vergelijk het maar met het volgende. In het bos hoor je vooral de muziek van Bach, dat zijn de natuurlijke frequenties. De elektrosmog vergelijken we even met zware heavy metal muziek. In de meeste woningen hoor je overal waar je bent zware heavy metal muziek, want er is zeer veel elektrosmog.  De muziek van Bach, de natuurlijke frequenties, hoor je nauwelijks, want die worden volledig ondergesneeuwd. Het is de kunst om die heavy metal muziek een paar volumes lager te laten klinken en de muziek van Bach harder. De heavy metal muziek is er nog steeds, maar de rustgevende muziek van Bach gaat overheersen want die hoor je nu overal. Zelfs buiten met de Bodyshield. Dit is ook de reden dat wij adviseren zowel de Bodyshield als voldoende Homeshields te kopen, want je lichaam krijgt pas de kans om te herstellen als je 24/7 deze natuurlijke frequenties ervaart en niet bijvoorbeeld alleen in huis of buiten.

De vele videotestimonials zijn het beste bewijs dat Wibronic anders is en onze gezamenlijke aanpak met de therapeuten uit het Netwerk van Zorg echt werkt. Wij verkopen geen producten maar een oplossing!

Wat maakt onze aanpak zo uniek:

  1. Totaalconcept met optimale bescherming voor zowel binnen als buiten je huis;
  2. Wibronic is sterk genoeg om ook bescherming te bieden tegen spininversie (=totale stralingsbelasting);
  3. Wibronic biedt bescherming tegen elektrische wisselvelden, magnetische wisselvelden, geopatische velden en hoogfrequente straling (5G proof!). De Homeshield haalt zelfs het niveau van de vuile stroom (dirty electricity) naar beneden;
  4. Unieke nachtstand op Bodyshield die helende frequenties uitzendt en een goede nachtrust bevordert;
  5. Wibronic heeft een Spininverter; een apparaat waarmee je de spininversie corrigeert én celcommunicatie in je lichaam herstelt; essentieel als je wilt herstellen;
  6. Bureau Straling Meten heeft een Netwerk van Zorg opgezet; therapeuten die ook een Spinverter hebben en die jou verder kunnen helpen om je immuunsysteem te versterken.

Wil je een 90 dagen niet goed geld terug-garantie?

null

Dat kan, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Al jarenlang bewijzen we dat het heel goed mogelijk is om je weerstand tegen straling te verhogen en dat de meest vervelende chronische klachten verdwijnen als je eenmaal geen last meer hebt van spininversie.

Jezelf weerstand tegen spininversie verhogen is één, maar (snel) van je klachten afkomen is twee. Daar is veel meer voor nodig en mede daarom is het Netwerk van Zorg opgezet.

Met behulp van Wibronic leg je als het ware de basis om verder aan je gezondheid te werken. Behandelingen, ontzuren, ontgiften, supplementen toevoegen zullen ineens wel aanslaan. Klanten die dit in het verleden deden, hebben dan ook de beste  en snelste resultaten geboekt.

Om klanten op weg te helpen tijdens hun reis naar herstel hebben we samen met twee therapeuten uit het Netwerk van Zorg een pilot opgezet. Onder bepaalde voorwaarden krijg je dan een 90 dagen niet goed geld terug-garantie. De voorwaarden lees je hier.

 

Who feels it knows it